O Nama

Naš pristup digitalnom marketingu usredsređen je na učenje i rast sa našim korisnicima

LunaMedia je jedna od agencija koja prati najsavremenije trendove i nudi svojim klijentima kompletne marketinške usluge, osmišljavajući marketinški plan i sprovodeći ga u poslovne ideje. Od jednostavnih do najzahtjevnijih web stranica, online trgovina, preko grafičkog dizajna do pozicioniranja vaše web stranice na Google-u (SEO) i najsavremenijih metoda oglašavanja putem Google-a i društvenih medija (Facebook, Instagram, LinkedIn) – sve to spada u spektar profesionalnih usluga LunaMedie.
Pogledaj portfolioIzjave korisnika
web dizajn

Želite da se uklopite u moderne digitalne tokove i ne znate odakle započeti?

Računajte na LunaMedia Digital Marketing Agenciju kao svog dobavljača digitalnih rješenja koji će vam ponuditi bogatstvo znanja, stručnosti i iskustva u svim aspektima internet marketinga. Pomoći ćemo vam da pretvorimo posjetioce u vjerne kupce i pružimo vašem poslu izrazitu prednost nad konkurencijom.

Individualan pristup

Svakom projektu se posebno posvećujemo i pažljivo radimo na njemu.

Nove tehnologije

Svaki dizajn, ideja ili strategija koju koristimo vođena je najnovijim standardima i tehnologijama. Vaš dizajn će biti u skladu sa najnovijim trendovima i biće najbolje rješenje za vaš brend.

Kompleksna rješenja

Trudimo se da našim klijentima pomognemo da se istaknu iz gomile, da privuku više klijenata i da povećaju prihode.

Posebna ponuda!

Požurite! Kontaktirajte nas danas i naručite se na besplatne konsultacije uz koje dobijate 30% popusta na izradu web stranice!

LIJEPA RIJEČ NAŠIH KLIJENATA

NAŠE USLUGE

Web Dizajn

Naši dizajneri oživljavaju vaše ideje. Kreiramo moderne, mobile frendly web stranice koje promovišu vaš brend kroz kreativan dizajn.

Rješenja za web shop

Na osnovu vaših potreba i želja kreiramo e-trgovine koje svojim kreativnim dizajnom pomažu u pretvaranju posjetilaca u prave kupce.

Google marketing

Google Ads pomaže preduzećima da razviju i održe odnos sa klijentima tokom vremena, što će kasnije rezultirati povećanom prodajom i lojalnim klijentima.

Grafički dizajn

Nudimo usluge dizajniranja vizuelnog identiteta vašeg brenda, izrade logotipa, dizajn ambalaža, bilborda, letaka i ostalih promotivnih materijala.

Social media marketing

Planiramo, dizajniramo i implementiramo kampanje na društvenim medijima koje vam pomažu da dođete do novih kupaca i daju nam dokazane rezultate.

SEO optimizacija

Želite da vaši klijenti pronađu vašu web stranicu na pretraživaču iznad konkurentskih stranica. Analizom i formiranjem ključnih riječi dovešćemo povećaćemo anganžman.

NAŠI PROJEKTI!

[dt_portfolio_masonry content_alignment=”center” content_bg=”n” post_content_paddings=”25px 0px 0px 0px” image_sizing=”proportional” image_border_radius=”0px” gap_between_posts=”25px” link_lead=”follow_link” post_date=”n” post_author=”n” post_comments=”n” content_bottom_margin=”0px” read_more_button=”off” external_link_icon=”icomoon-the7-font-the7-link-03″ show_zoom=”n” show_details=”n” project_icon_border_width=”0px” project_icon_color=”#ffffff” project_icon_color_hover=”#ffffff” loading_mode=”js_more” jsm_posts_per_page=”8″ posts_offset=”0″ show_categories_filter=”y” category=””]

Imate projekat za nas? Pozovite nas!

066 423 072

066 423 072

Imate projekat za nas?
Pozovite nas!

Nikolina Marčeta

Agency owner.

Godine iskustva u direktnom radu sa kupcima, dobavljačima, administracijom i novim tehnologijama, dovelo je do novih ambicija. Učenje, školovanje, praćenje trendova, izazovi i maximalna posvećenost je ključ uspjeha.

066 423 072
lunamediabl@gmail.com
Instagram

NAŠ TIM

NAŠA STRATEGIJA

  • 1.

  • 2.

Prvi kontakt

Pomno slušamo vaše ideje, planove i želje, a na temelju toga i uz temeljnu analizu biramo najbolja rješenja.

Diskusije & Planiranje

Učestvujemo zajedno u kreiranju najboljeg rješenja za vaš brend ili uslugu.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Finalna strategija

Marketinške strategije se uglavnom oslanjaju na segmentaciju tržišta i
ciljanju određenih grupa korisnika. Moramo upoznati vašu ciljnu grupu.

Implementacija

Precizno planiranje i odabir online platformi i vrsta promocije i dizajna kako bismo na što bolji način doprli do vaše ciljne grupe.

Kontrola

Redovnom kontrolom i praćenjem dobićemo detaljan izvještaj o rezultatima kampanje. Naš najveći saveznik je Google Analytics.

NAŠ BLOG

KONTAKT INFO

Branka Popovića 41F, Banja Luka 78000

066 423 072

lunamediabl@gmail.com

Mon. - Fri. 10:00 - 17:00

POŠALJITE NAM UPIT

Potrudićemo se da vam odgovorimo u što kraćem roku!

Posjetite naše društvene mreže!